Skip to main content

Unic la Quantum Questions, Festival de Știință, 2020

By November 20, 2020April 20th, 2022Artă și știință, Expoziții

În perioada 24 noiembrie – 12 decembrie 2020 vă invităm să vedeți expoziția EFECT, parte a Festivalului de Știință Quantum Questions organizat de Centrul Cultural Cluj.

 

Împreună cu Oviso Robotics, am creat UNIC – o „amprentă personală”, creată în direct de o mână robotică, a celulelor bacteriene care alcătuiesc microbiomul uman, o amprentă unică pe care o găsim în interiorul nostru, a doua noastră piele.

Cum putem acționa în direcția efectelor dorite și care sunt consecințele pe termen lung ale acțiunii sau inacțiunii noastre actuale?

12 artiști internaționali care lucrează la intersecția artei, științei, teoriei și experimentului au fost invitați să prezinte lucrări pentru a răspunde la aceste întrebări esențiale.

Fie că vorbim despre biologie sau despre sănătatea noastră, comunitate, cultură sau mediu, nu putem spune exact cum va arăta sau cum vom percepe viitorul în 20 de ani. Totul se rezumă la alegerile pe care le facem astăzi. Prin urmare, trebuie să alegem cu înțelepciune. Expoziția EFECT ne oferă ajutor în asta.

Sunteți invitați într-o călătorie care începe cu noi, ca specie, traversează nivelul societății noastre, capătă dimensiunea umană personală și ajunge în lumea bacteriilor și microbilor, și mai profund, în tărâmul microbiotic.

Colaboratori

Leave a Reply

Translate »