The Unseen / Expoziția

By octombrie 15, 2019 aprilie 20th, 2022 Artă și știință, Expoziții

Exhibition Opening

Sâmbătă, în 19 octombrie, vă invităm la vernisajul expoziției THE UNSEEN, eveniment în cadrul căruia artiștii români își vor prezenta lucrările realizate la art meets science din Trieste, Orașul European al Științei 2020.

Expoziția închide programul de cercetare, rezidența și perioada de producție a artiștilor Ioana Trușcă (București), Lucian Indrei (Cluj-Napoca), Maria Băcilă (Viena), Hybrid Lab | Eranio Petrușka și Ana-Bianca Tudorică (Cluj-Napoca). exhibition ends the research program, residence and period production of the artists Ioana Trușcă (Bucharest), Lucian Indrei (Cluj-Napoca), Maria Băcilă (Vienna), Hybrid Lab | Eranio Petrușka and Ana-Bianca Tudorică (Cluj-Napoca).

The Unseen explorează abordarea constructivistă a creării de sens, un proces activ prin care oamenii interpretează și integrează experiențele și cunoștințele lor. The Unseen este o modalitate de a accesa înțelegerea lucrurilor subtile și imperceptibile din jurul nostru, oferind posibilități pentru noi perspective și interpretări atât în ​​știință, cât și în artă.

Reședințele Scientifica sunt locurile în care arta se întâlnește cu știința și experiența comună a participanților, evidențiază curiozitatea naturală și comună, o expresie fundamentală a nevoii noastre de a înțelege mai mult, de a vedea mai mult decât ceea ce este vizibil. Programul a oferit sprijin pentru mobilitatea culturală, un context de dialog interdisciplinar și intercultural între cercetători, artiști, autorități locale și operatori culturali din diferite medii și țări.

Expoziția The Unseen prezintă lucrările și noile valențe artistice expresive precum intervenția critică, experimentarea artistică sau ludică a artiștilor participanți.

Schedule: 19. Oct. – 3.Nov.

Opening:
19 Oct. at 18:00
Visiting Hours:
Monday - Friday: 18:00 - 20:00
Saturday - Sunday: 18:00 - 20:00
by appointment
Address:
Reflex Gallery, Iuliu Maniu 3, Cluj-Napoca
Partners
Media Partners

Cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a Reply