Data

Decembrie 2018

Locația

Paris

Sumar

În decembrie 2018, doi artiști români au fost selectați pentru a vizita Strate School of Design din Paris. După multe zile de cercetare, ei au identificat care sunt provocările unui designer de experiență: ce întrebări își pune, la ce se uită, care sunt abilitățile cheie ale unui designer, designer de experiență, designer de mobilitate, designer de interacțiune și care este viziunea pe termen lung a școlii de Strate School of Design.

În decembrie 2018, doi artiști români au fost selectați pentru a vizita Strate School of Design din Paris. După multe zile de cercetare, ei au identificat care sunt provocările unui designer de experiență: ce întrebări își pune, la ce se uită, care sunt abilitățile cheie ale unui designer, designer de experiență, designer de mobilitate, designer de interacțiune și care este viziunea pe termen lung a Școlii de Design Strate.

Iată un sneak peek al experienței celor doi designeri români de la Strate School of Design, una dintre cele mai bune școli de design din Franța și Europa, și cele 8 videoclipuri ca rezultate finale.

Introducere: Robots in the city

Ce înseamnă un designer de la Strate School of Design

Ce înseamnă Interaction Designer

Ce înseamnă Mobility Designer

Ce este Spaces Designer

Ce înseamnă Identity Designer

Ce înseamnă Product Designer

Robotică Socială la Strate Research

Exemplu de proiect în Cercetare Design

Parteneri principali

Eveniment organizat în cadrul Sezonului Româno-Francez, 2019

Parteneri